Kuka?

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesäsuunnitelmia

Kesäloman ensimmäiset päivät eivät ole tuntuneet kovinkaan kesäisiltä. Yhtenään tuulee ja sataa vuorotellen, eikä aurinko pilkistä kuin muutamaksi sekunniksi paksun pilvipeitteen alta. Tunnelmatkaan eivät ole olleet niinkään korkealla kesäloman alkamisesta, kun ei ole päässyt nauttimaan odotetun kesän lämmöstä. Onneksi sentään koulun päättäjäispäivänä keli oli mitä aurinkoisin, ja todistuksen numerot herättivät tunteita vain positiivisessa mielessä.
Päättäjäisten jälkeen olo oli jokseenkin kummallinen, kun edessä olisi pitkä kesäloma vailla huolen häivää opiskeluista ja koenumeroista. Sitä on koko vuoden niin ahkerasti panostanut kouluun ja viettänyt monia iltoja kotona pänttäillen, että loma tuntui aivan ihmeelliseltä! No, nyt se sitten vihdoin tuli, ja on aika ottaa rennommin.

Toisin kuin viime vuonna, en tänä vuonna suunnitellut kesääni alusta loppuun saakka, vaan aion katsoa mitä minäkin päivänä vastaan tulee. Viime lauantainakin sain ajatuksen mennä uuden kaverini kanssa Skanssin Flow Parkkiin kiipeilemään, ja niinpä toteutimme idean mitä onnistuneimmin tämän viikon puolella. Flow Parkissa käynti venähti koko päivän mittaiseksi yhdessä oloksi, ja oli kyllä hauskaa!

Suunnitelmissa olisi kylläkin mennä viikoksi Ranskan Rivieralle Nizzaan Juhannuksen jälkeisellä viikolla. Vuokrasimme kivan asunnon Nizzan keskustasta, ja aiomme rannalla löhöilyn lomassa käydä myös mm. Monacossa. Reissusta tulee varmasti mahtava, ja odotukset ovat korkealla!

Hyvää kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti