Kuka?

torstai 18. kesäkuuta 2015

Yllätyspalkinto


Ainainen epäonni arpajaisiin, kilpailuihin sekä muihin arvontoihin osallistumisissa sai hiljattain yllättävän ja odottamattoman käänteen. Käydessäni erään kaverini kanssa Stocmannilla, heti sisään astuessamme meille molemmille annettiin arpalappuset, joista oli mahdollista voittaa mm. Finnair Plus - pisteitä, sekä muita pienempiä palkintoja. Kaverini taisi heittää lapun suoraa päätä roskikseen, mutta itse ajattelin tarkistaa, josko vaikka sattumalta palkinto olisi kerrankin osunut kohdalle.

Parin päivän päästä tarkistin netistä saisiko lapulla mahdollisen palkinnon, ja saihan sillä! Ihan pääpalkintoa ei kuitenkaan herunut, vaan yksi pienemmistä palkinnoista, joka oli Lumenen suojaava aurinkovoide. Kyllähän sille nyt käyttöä tulee kesän mittaan, viimeistään kovaa vauhtia lähestyvällä Nizzan matkalla, joka on muuten jo ensi maanantaina!!!


Olihan se kiva taas pitkästä aikaa huomata, että aina on mahdollista myös voittaa arvontoihin sun muihin osallistuessa, vaikka ei se niin yleistä olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti