Kuka?

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Juoksulenkin piristäjät


Viime viikkoina lenkkeily on jäänyt pahasti taka-alalle juoksukenkien alettua kyllästyttää silmää  toden teolla. Jotta loppukesän juoksulenkit eivät olisi lopahtaneet kokonaan pelkkien kenkien takia, päätin viho viimein tilata Zalandolta uudet, miellyttävämmät ja mukavammat Niken juoksukengät. Ja koska urheiluvaatteiden värimaailma on jostain syystä alkanut muuttua pinkin puoleiseksi, saisivat kengätkin olla samaa väriä. Edelliset kengäthän olivat vaaleansiniset Pumat, joten vaatteet ja kengät eivät olisi kohdanneet edes värinsä puolesta :-P

Parin kolmen päivän kuumeisen odotuksen jälkeen tuli ilmoitus, että kengät olivat saapuneet valitsemaamme noutopisteeseen. Ihmeen kaupalla kengät olivat täysin oikeaa kokoa, ja yhtä ihanat kuin Zalandon sivuilla! Yhtä pirteän väriset, ja vieläpä mukavat. Meninkin heti seuraavana päivänä taas pitkälle juoksulenkille pienen tauon jälkeen, ihan vaan koeajamaan uudet ihanuudet.


Kenkien ainoa huono puoli taitaa olla niiden pohjat; jokainen eteen sattuva kivi ja pienempi risunpätkä juuttuvat kiinni kenkien ristikkomaisiin pohjiin. Mutta kaikin muin puolin kengät ovat todella hyvät ja tulevat tarpeeseen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti