Kuka?

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kesän kuulumisia

Kesä on edennyt vauhdilla lomareissun jälkeen, eikä blogikirjoittelulle ole tuntunut millään löytyvän sijaa. Paljon on tullut kaikkea puuhattua, niin yksin kuin yhdessä ystävienkin kanssa. Turkuun sattuneina sadepäivinä on paettu Linnanmäelle ja Särkänniemeen, ja aurinkoisempina päivinä ollaan käyty mansikassa ja touhuttu pihahommien parissa. Tylsää hetkeä ei vielä tänä kesänä vastaan ole ehtinyt tulla, eikä luultavimmin tulekkaan. 

Jokaiselle päivälle on löytynyt omat askareensa, ja tiedossa on vielä muutamia suurempiakin projekteja, kuten huoneeni seinien maalaaminen. Tällä hetkellähän huoneessani on edellisten asukkaiden laittamat haalistuneet vaalenpunaiset tapetit, jotka ovat alkaneet kyllästyttää itse kutakin. Suunnitelmissa olisi maalata seinät jonkin sävyisellä tummanharmaalla, vaikka se saattaisikin saada huoneeni vaikuttamaan vielä nykyistäkin pienemmältä. Se riski täytyy ottaa. Harmaa kuitenkin toisi mukanaan kaipaamaani särmää hempeän vaaleanpunaisen jälkeen.

Kesäloma on mennyt niin kovalla vauhdilla kaikkea touhutessa, ettei sen nopeaa kulkua ole edes ehtinyt  huomata. Siksipä ajatus koulunpenkille palaamisesta tuntuu vielä kertakaikkisen mahdottomalta, vaikka lomaviikkoja ei enää ole kovin montaa jäljellä. Pitäisi vaan ottaa ilo irti loman viimeisimmistäkin hetkistä, ja muistaa myös levätä tarpeeksi, jotta jaksaisi taas palata arjen pyörteisiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti