Kuka?

tiistai 4. elokuuta 2015

Synttäreiden tunnelmia

Hiljattain olleen 15 - vuotis syntymäpäiväni jäljiltä ovat tunnelmat olleet aikalailla huipussaan. Kakkua tuli syötyä kaksin verroin, seura oli huippuluokkaa, ja lahjatkin osuivat yhteen toiveiden kanssa. Juhlapäivän jälkeen aika on kulunut mitä suurimmin osin lahjojen parissa touhuamiseen. Paras lahjoista taisi olla vanhempien rustaama "kuponki", jolla "saa yhden uuden iPhonen kaupasta". Heh, vielä tuo kapistus on saamatta, mutta pian senkin aika koittaa.

Lahjojen seasta löytyi myöskin The Body Shopin lahjasetti, johon sisältyi kookoksen tuoksuinen käsi- ja vartalorasva, sekä suihkusaippua. Eihän se yhtään hassumpi lahja ollut, sillä ainahan nyt ihonhoitotuotteita tarvitaan. Nyt juhlapäivän jälkeen iholla onkin alkanut tuoksumaan kookoksen eri vivahteita, ja kroppa on saanut aivan eriluokkaista kosteutusta.

Sain myös teemaan sopivan Herbinan kaura-suklaa kuorintapurkin, joka tulee myös olemaan tarpeeseen.

Yhdeltä ystävältäni sain lahjaksi osuvasti 20 euron lahjakortin The Body Shoppiin, ihanan laventeilin tuoksuisen tuoksukynttilän lisäksi. Onneksi lahjakortti on voimassa kokonaiset 12 kuukautta, sillä en nyt aivan heti lisää Body Shopin tuotteita tarvitse ;-)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti