Kuka?

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Pinterestistä



Tammikuu kului blogin osalta aikalailla odotettua hiljaisemmin, sillä aikaa ei tuntunut löytyvän blogihommille sitten millään. Koulu nyt vaan on se asia johon tämän hetkisessä tilanteessa pitäsi eniten panostaa, joten kaikki "ei niin tärkeä" on jäänyt hieman syrjempään. Yritän tästedes järjestää enemmän aikaa bloggaamiselle ja muullekin puuhastelulle.

Tässä postauksessa ajattelin esitellä hieman Pinterest tiliäni. Pinteresthän on kätevä nettisovellus jossa jokainen voi lisäillä omiin ns. muistitauluihinsa itseä kiinnostavia ideoita, vinkkejä ja inspiroivia kuvia. Toisten tekemiä muistitauluja voi seurata yhdellä napin painalluksella, ja jakaa löytöjään kavereiden kanssa. Itse pidän kovasti Pinterestistä, sillä siellä pystyy helposti ja kätevästi kokoamaan inspiroivia kuvia ja ideoita samaan paikkaan. Vaikka Pinterest on niinkin kätevä sovellus, en tunne kovinkaan montaa sen käyttäjää. Tähän postaukseen olen koonnut muutamia kuvia maistiaisiksi siitä mitä tilini sisältää.


Omalta Pinterest tililtäni löytyy ehkä eniten lisäyksiä sisustukseen liittyen. Löytyy kuvia unelma-asunnoista, kauniista yksityiskohdista, sisustussuunnitelmistani ja -tyylistäni.

 
Tililläni on myös paljon niin muotiin ja kauneuteen, kuin valokuvaamiseenkin liittyviä pin-lisäyksiä. Jos tyylini tuntui herättävän kiinnostusta, niin menkää ihmeessä seuraamaan Pinterest tiliäni, jonka linkki löytyy postauksen alusta.


2 kommenttia: