Kuka?

lauantai 27. elokuuta 2016

Meikkilaukun uudet tulokkaat




Koulujen jälleen alettua arki on lähtenyt etenemään mukavaan tahtiin. Lukio lähti liikkeelle aivan mahtavalla fiiliksellä, niin omalta kuin muidenkin osalta. Aamullakin sitä nousee ihan eri tunnelmissa kuin lomaa ennen. Aina palattaessa arjen pariin, tekee mieli pistää paikat kuntoon ja valmistautua arjen pyöritykseen täysin uudella otteella. Niinpä päätin tuossa loman loppupuolella "repäistä" ja tilata itselleni vihdoin, kauan toivomani Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitin, ja Urban Decayn Naked 3 - luomiväripaletin. Ja kyllä kannatti! Tuotteet pääsivät jokapäiväiseen käyttöön heti saavuttuaan, ja ovat olleet aivan huippulaatua.


Naked 3 - paletilla luon ihanan vaaleanpuna-sävyisen, jokapäiväisen tai juhlavamman luomivärin nopeasti ja helposti. Lisäksi netti on pullollaan kyseisestä paletista tehtyjä ohjeita ja vinkkejä, joita voi aina kätevästi soveltaa omaan käyttöön. 



Glow Kitin tilasin sävyssä That Glow, koska se vaikutti sopivan lämpimän sävyiseltä. Sillä saa tehtyä meikkiin upean viimesilauksen hipaisemalla hehkua kasvojen kohokohtiin. Ah kuinka rakastuin saman tien paletin tuomaan hehkuun! 

 Ennen Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitiä käytin Nyxin Liquid Illuminatoria tuomaan kasvoihini kaipaamaani hehkua. Tuota Nyxin nestemäistä highlighteriä ei kuitenkaan ollut yhtä vaivatonta käyttää kuin Glow Kitiä, johon riittää vain muutama sipaisu sopivalla siveltimellä. Sitä piti levittää iholle monta kerrosta ennen kuin mitään huomattavaa hehkua näkyi. Olihan se halpaa ja helposti ostettavissa, mutta mielummin panostan ja hankin jatkossakin Glow Kitin. 


Olin jo kauan suunnitellut kyseisten palettien hankkimista, mutten ollut kuitenkaan saanut sitä aikaiseksi. Kun paletit viimein saapuivat postin mukana, olin suorastaan haljeta onnesta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti